NOVINKA: Jediná betonová střešní taška KIOTO

Unikátní a moderní, s vyváženými proporcemi. Navrženo s vášní do nejmenších detailů. Perfektní zpracování. To je KIOTO – nová betonová střešní taška v nabídce CREATON.

KIOTO je revoluční novinka na trhu betonových střešních tašek. Produkt s tímto tvarem ještě nikdy nebyl. Jeho avantgardní mírně obloukový tvar dokonale odpovídá potřebám moderní architektury a je originální alternativou k plochým střešním taškám. V jeho mírně obloukovém tvaru se estetika snoubí s funkčností a minimalismus s elegancí. Inspirován krásou klasických rýnských střešních tašek odpovídá střídmým tvarem typickým pro ploché střešní tašky.

Každý detail střešních tašek je pečlivě promyšlen a tvoří tak ucelený a dokonalý celek.  KIOTO vytváří na povrchu dokonale uspořádaný, harmonický vzor.  Dokonale sladěné střešní tašky vytvářejí těsnou, nepřekonatelnou bariéru vůči povětrnostním podmínkám. Střešní tašky jsou k dispozici s řadou originálních doplňků, barevně sladěných v povrchu a stylu, což umožňuje zachovat osobitou estetiku celé střechy a také pohodlnou a přesnou montáž. Dva vysoce kvalitní povrchy, matný PLANAR a lesklý DURATOP PRO, zvyšují estetiku střechy a poskytují ochranu před nepříznivými vlivy vnějších faktorů.

Díky KIOTO můžete vytvořit jedinečnou a moderní střechu, která bude vyjadřovat vkus a estetiku majitele. Tato střešní taška je ideální jak pro moderní, minimalistické designy, tak pro klasičtější aranžmá. Moderní grafitová barva ji umožňuje sladit s každou fasádou a okolím a zaručuje harmonický a elegantní výsledný efekt. Taška KIOTO otevírá nové možnosti uspořádání a designu pro každého, kdo ocení moderní design, vysokou kvalitu zpracování a jedinečný styl.

KIOTO je moderní, nekonvenční a designové – jediná betonová taška svého druhu

Příručka pro pokrývače CREATON

Příručka pro pokrývače CREATON

„Příručka pro pokrývače CREATON“ je publikace určená zejména pokrývačům a realizačním firmám, ale i architektům, stavbyvedoucím, obchodním partnerům CREATON a investorům.

Jejím hlavním cílem je přehledně prezentovat spolehlivé informace a poznatky o správném způsobu montáže keramických a betonových střešních tašek CREATON a sortimentu originálních střešních doplňků.
 


Výrobky CREATON

CREATON nabízí nejpestřejší škálu pálených a betonových tašek na trhu, která zahrnuje  více než 240 kombinací barev, povrchových úprav a modelů. To vše je doplněno velkým výběrem originálních střešních doplňků (mimo jiné to jsou prostupové tašky, střešní fólie, hřebenové větrací pásy, atd.).